HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jó politikai utat érdemes választani – valóságközpontú a mérsékelt demokrata politika

Mérsékelt demokrata gondolkodásból következik, hogy a politikai, de különösen a döntések átláthatatlansága az aránytalanságok kiindulópontja.

 

Németország a hétvégén politikai alkotó példát mutatott, a jó politikai útra való ráállásból. Mérsékelt demokrataként üdvözlendő a német politikusok mértéktartása, a német érdek lényegesnek tartása, más pártérdekek felett.

 

Mérsékelt demokraták a jó politikai úton kívánnak járni Magyarországon is…………….

 

Kevesebb jó döntés, romló piaci verseny, aránytalan társadalom kialakulása.

 

Európában a feladat nagy!   Magyarország jó politikai úton tud sikeresebb lenni.

Európában a feladat nagy!
Magyarország jó politikai úton tud sikeresebb lenni.

 

Különösen kétarcú az a politikai gondolkodás, amely tagadja az átlátható érdekérvényesítés szükségességét (jogszabályokat ír át, töröl stb.), mialatt komoly adófizetői pénzekből profi USA lobbistákat pénzel a jó hírnév megőrzésére. Jó politikai út olyan, amelyen a választó érdeke, majd a nemzet érdeke felülírja a pártok érdekeit gondok időszakában.

 

 

Mérsékelt demokrataként üdvözlendő a német politikusok mértéktartása, a német érdek lényegesnek tartása, más pártérdekek felett.

 

Országbíró Zoltán politikusi álláspontja, hogy jó politikai útra kell visszatérni Magyarországnak, a nagy európai gondok idején.

 

 

Magyarország számára Európa nagy országa, Németország példát mutatott.

 

Az USA nagykövete viszont hangsúlyosan idézte fel – milyen problémákat erősít fel az átláthatóság hiánya a kormányzati döntéseknél és előtte az érdekérvényesítés területén…………………………….. (MDM)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: