HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Új téma a már elfeledni hitt régi téma: AVH, vagy ÁVH ez itt a politikai kérdés!

Folyamatos a felvételi jelentkezés lehetősége az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz a hivatalos honlap szerint.

Migrációs kihívások, monopóliumra törekvő érdekcsoportok között van létjogosultsága egy korszerű ilyen szolgálatnak.

 

Ezen szándékkal, azonban ellentétes az új téma, a tervezet a AVH munkatársainak kötelező foglalkoztatásáról tartalomszolgáltatóknál.

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel ez felesleges és társadalmilag káros, mivel a végtermék éppen a nyilvánosság elé kerül ezekben a versenypiacon dolgozó szolgáltatóknál.

Lényegük a nyilvánosság és annak témáinak előkészítése.

 

A rossz, előkészítetlen és káros jogszabályok ellen fel kell szólalni!

A rossz, előkészítetlen és káros jogszabályok ellen fel kell szólalni! Országbíró Zoltán politikai hitvallása.

 

Nemzet biztonságának veszélyeztetése nem a vélemények szabad kimondásánál keresendő, hanem az átláthatóság hiánya, a nem áttekinthető döntés előkészítés, a közérdekű lobbi hiánya következményes ügyeiben.

Magyarország olyan téma nyomása alatt van, az Index által nyilvánosságra hozott jogszabály tervezet alapján, amely a nevében is közelálló ÁVH-s rémképeket idézi fel a választók tömegeiben………………………………….
Mérsékelt demokrata politikai olvasatban, ez a téma többszörösen káros a társadalomra, a választói bizalomra.
” Magyarország részleges sikereit újra és újra a rossz törvények, rossz rendeletek temetik el a választók előtt, nemzetközi politikai résztvevők előtt! Új politikai gondolkodás változtathat mindezen.” – állítja több éve határozottan Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata.

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: