HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Önkéntes sorkatonai szolgálat hasznos, a kötelező sorkatonai szolgálat elutasítandó Magyarországon

 

Az autentikus politikai közép érzékeli, hogy a fiatalok egy szűk része vonzódik az erőszak, a fegyverek világához.

 

Politikai jelentősége van az önkéntes sorkatonai szolgálat, majd önkéntes hivatásos hadsereg közvetlen elérhetőségének az érdeklődök – csak az intenzíven érdeklődők számára!

 

Önkéntesek érdeklődése hasznos a sorkatonaságnál.

Önkéntesek érdeklődése hasznos a sorkatonaságnál.

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból el kell utasítani minden választónak Magyarországon a sorkatonai szolgálat kötelező formáját.

 

Városi legendák sora írta le, miként lett a sorkatonaság a társadalom groteszkje, az öngyilkosság és alkoholizmus bölcsője.

 

Lelkiismereti okból szolgálat megtagadók hozták létre az Alba kört 1990 tavaszán.

Statisztikáik, tapasztalataik borzalmasak a magyar sorkatonaság kötelező időszakában.

 

A politikai kérdés még súlyosabb, ha a felsőoktatásból anyagi és morális okok miatt kiszorult többre hivatott fiatalok tömegeire gondolunk.

 

Mérsékelt demokrata politikai alapgondolat: Jó politika nem teremt hátrányosabb feltételeket a következő generációnak!             Mi ezt tekintjük irányadó politikai véleménynek!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2016-01-19 by in Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Életutak, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Emberek, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági környezet, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyarország alternatívái, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika ma, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Programok, Sorsok Magyarországon, Társadalom, Tudatos választó, Vállalkozások és családok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: