HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Több, mint 300.000 törölt magyar cég mögött családok, emberek vannak – mikor látja meg a hatalom Őket?

 

Szalagcímekben teszik fel a kérdést bulvár és nem bulvár médiumok:   Miért menekülnek el a fiatalok?!

 

Fő okok között a magyar családi Kft-k jogszabályi tönkretételét, a devizahiteles csapdát, a jogalkotás sokoldalú kárait és az emberek kiszorításait a munkaügyi, igazságügyi területeken az érdemi eljárásokból nevezhetőek meg.

Autentikus politikai közép számára nyitott a kérdés: Mikor ismeri fel és önkorlátozza a jogalkotással, majd jogalkalmazással okozott kárait a politikai hatalom?

 

Jó politika!

Jó politika a jogalkotási hibák gyors kijavítása! 2010 óta jeleztük és javaslatokat megtettük időben.

 

A fiatalok szükségtelen korlátozások között élő családokban nőttek fel, nőnek fel.

 

Miért indulnak útnak a fiatalok Magyarországról?

A válasz nagyon kézzelfogható tapasztalatokra vezethető vissza, állítja a vezető mérsékelt demokrata politikus a közösségi oldalán:

 

“Valóban döbbenetes a hír, amely az elmúlt tíz év bürokratikus terrorjáról tesz bizonyságot!

 

10 év alatt több, mint 300.000 magyar céget töröltek. Miért nem támogatja a hatalmon lévő politika és parlament a magyar alkotó, vállalkozó kisembereket ma Magyarországon?

 

Tehetség és munka csak csőd és adósság lehet végeredményében a magyar emberek számára?

 

Svédországban, Németországban nem ez a politikai módi.”

 

 

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: