HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Bürokrácia időszerű csökkentése 2016-ban támogatandó a mérsékelt demokraták álláspontja szerint!

 

A magyar emberek számára 2016 sok új elemet hoz az állam szervezetében, működésében.

 

Mérsékelt demokrata politika, 2010 óta folyamatosan jelzi Magyarország két legnagyobb gondját a TOP 100-ból, sikerei egyik igazi akadályát:

 

  • Túlhatalommal rendelkező, túl nagy méretű bürokrácia, sajátos érdekeivel.
  • Korrupció óriási mértéke, mely egyértelműen durva emberi jogi és versenyjogi jogsértésekkel jár együtt.

 

Az autentikus politikai közép egyértelműen támogatja a bürokrácia 2010 óta csak növelt mértékének, végre hatékony lecsökkentését.

 

A bürokrácia érdeke ellentétes a versennyel, vállalkozásokkal!

A bürokrácia saját érdeke ellentétes a versennyel, vállalkozásokkal!

 

Mérsékelt demokraták a konstruktív politizálás elkötelezettjei, ehhez sokkal érdemlegesebb párbeszédet kérnek és szorgalmaznak a kormánnyal, miniszterelnökkel.

 

Bürokrácia csökkentése mellett, a hibás és társadalmi csoportokra káros törvények módosításai, emberközpontú átalakítása elengedhetetlen.

 

2016-ban a cégek számára új és durva hatást vált ki az új Ptk-hoz csatolás miatt következmények esedékessé válása.

 

Itt is tenni kell a kormánynak!

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: