HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

CSOK támogatása mellett, annál is fontosabb az általunk már javasolt bérlakásépítés, fecskeházak építése

 

Politika újra és újra csodálkozik (látszatra) “Miért is mennek el a fiatalok?”

 

Az autentikus politikai közép az egyik, gyakorlatias okot az elhanyagolt és torzult bérlakás helyzetben találja meg.

Szlovákia okosan döntött bérlakásügyben!

Szlovákia okosan döntött bérlakásügyben!

 

Parlamenti iratok között régóta ott van a mérsékelt demokrata javaslat a fiatalok bérlakáshoz való jutásának támogatásával.

 

Ma egy magyar fiatal nem kap annyi havi piaci jövedelmet, amennyiért egy kétszobás panelt ki tudna tartósan bérelni!

 

Elrugaszkodott kiadó lakás költségek, miközben a jó politikai döntés lehetősége adva van.

Mérsékelt demokraták az első 5+5 évet a maximum nettó. 150.000Ft fizetéssel rendelkező fiataloknak, illetve fiatal pároknak biztosítanák elképzeléseikben max.35 éves korig a rendszerbe való belépéskor.

 

Bérlakások ösztönzése egyben rugalmasabbá teszi a munkaerőpiacot és új építőipari munkahelyeket teremt egyszerre.

 

Mérsékelt demokraták pontosan tudják, hogy van kormányzati alternatíva, szinte minden rosszul működő kormányzati döntés helyett.

 

Emberközpontú új kortárs politika kész szakpolitikai javaslatokkal támogatja a mindenkori kormányt.

 

Magyarország amíg késlekedik, Szlovákia ebben is megelőzi.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata fontosnak tartja évek óta a hiányzó új építésügyi tárca felállítását, a hatékony bérlakásépítés érdekében is.

 

 

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: