HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Megelégelt döntések – érdemi vita nélküli jogszabályok, intézmények az oktatásban

 

Magyarországon a legbékésebb szakemberek, a fiatalsághoz legközelebb állók, a tanárok elégelték meg a tarthatatlan helyzetet.

 

Egy olyan állapotot, mely szinte minden szakpolitikai területen jellemzővé vált. Valóság politikája hiánycikk lett!

 

Egész generációk (értsd. oktatási generációk) élete lett gyengébb minőségű 2010 óta is, az előkészítetlen, s hatástanulmányokat nélkülöző rossz jogszabályok miatt. Ez külön nyitott akta a magyar politikában.

 

A számlák a fűtés és más rezsinél a fiatalok többségénél csúszásba került.

A számlák a fűtés és más rezsinél a fiatalok többségénél csúszásba került.

 

Az tény, hogy a fiatalok nagy része ismeri a rezsiadósságot, a kifizetetlen számlákat.

Gimnazisták és tanáraik értik, érzik a közös problémákat.

 

Tömeges kiszakadás az egyetemekről, tömeges külföldre menekülés a hihetetlen káosz és aránytalan terhek, követelések elől mind a valódi minden civil számára nyitott érdemi közös gondolkodás hiánya – ez a mai hatalmi politika sikerének legnagyobb ellensége a politikai közép gondolkodása szerint.

 

Egyre több mindent kell felismernie a Gazdasági Versenyhivatalnak!

Egyre több mindent kell felismernie a Gazdasági Versenyhivatalnak!

 

Az intézmények egy része mechanikusan rombol és pusztít, mintha nem magyarokat károsítana meg, míg máshol a helyi szakmai szereplőkben még él a társadalmi felelősség.

 

Hasonlóan érdekes jelenség, hogy a bíróság egy jelentős része érzi a közbizalom adta felelősségét, máshol pl. cégbíróság, az életszerűtlen törvényekkel, azok mechanikus és bürokrata értelmezésével, a civileket, családi vállalkozásokat tömegesen teszik tönkre.

 

 

Mérsékelt demokrata politika, alkotó és konstruktív politika!  Azonban komoly politikai felelősség kerül elhallgatásra, amikor a politikai konstruktivitás keretében előterjesztett javaslatok helyett – rossz társadalmi hatású, rossz jogszabályok lépnek életbe.

 

A tanárok joggal állnak fel, s kérik számon a szakpolitikától, a parlamenttől, hogy hol van az alkotó, érdemi párbeszéd a rájuk kirótt jogi terhel előtt!

 

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy azokkal kell országosan és érdemben megbeszélni a jogszabályokat és reformokat, akiket az érint, illetve akiknek valódi politikai víziójuk van.                      

Az új politikai közép valós politikai alternatíva.

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2016-01-30 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Élet, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Civilek, Emberek, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Hatóságok és emberek, Hír, Hírérték krónika, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Okos törvények, Pártok, Politika ma, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 533 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 533 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: