HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Egy másik költségvetéssel, egy másik ország lehetne – Autentikus politikai közép szerint van sokféle költségvetési alternatíva!

Nem kell külön ÁNTSZ (félig titkolt) jelentés a magyar embereknek ahhoz, hogy az egészségügyben szerzett élményeik szinte sokkolják Őket!

 

Részleteiben érdemes az ÁNTSZ belső vizsgálatát értelmezni, de a betegek tapasztalatai torzulásokról árulkodnak.

 

diplomas-munkanelkuliseg-magyarorszagon-a-folyamatot-erosito-okok-33390[1]

 

Hasonlóan a magyar családok számára új jelenség a régi Nyírségbe tartozó “fekete vonatok” helyett, a külső kerületi fővárosi “fekete járatok”. Talán csak egy példa a Határ úti metró és az 50-es villamos kispesti szakasza.

 

Milyen sűrűn és milyen alapossággal kerülnek takarításra ezek a villamosok?

 

Mára ezek már nem kiragadott jelek a magyar családok megélt helyzeteiből, s akkor a 3-as metró agonizálása szóba sem került!

 

"Kaláka" törvény ésszerű dolog.

 

Oktatás, egészségügy, tömegközlekedés, vállalkozások piaci környezetének alakítása a mérsékelt demokrata politikai álláspont szerint alternatívákat jelent a költségvetésben, alternatívákat a kormányzati szemléletben.

 

Jó politikai alternatíva, a jó költségvetési átalakításokon is múlik.

 

Üdvözlendő fejlesztések mellett (budai fonodó villamosok stb.), a kiegyensúlyozott társadalmi szükségletek kielégítése a mérsékelt demokraták szerint – nem maradhat átlátható kormányzati, parlamenti döntés előkészítés nélkül hosszú évekig.

 

Egy új év elején bátran kijelenthető, hogy a közjó, a társadalom valós szükségletei fontosabbak – a józan autentikus politikai közép  politikájában- , mint egyéb politikai célok.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: