HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politika 2016 – Jobbiktól az MSZP-n át a politikai horizont, ebben új politikai alternatíva a mérsékelt demokrata politika

 

Sokan sokféleképpen modellezik le a magyarok politikai horizontját.

Különösen a nagy nyilvánossággal médiumok sugallják szívesen, milyen legyen a következő év politikája.

 

Szakpolitikai gondokat a politikai résztvevők érzékelik!

Szakpolitikai gondokat a politikai résztvevők érzékelik!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

A Jobbik politikai helyzetfelismerése olyan politikai képesség, mellyel Vona Gáborék mellett csak az új politikai alternatíva, a mérsékelt demokraták képesek és rendelkeznek.

Hatalomban a Fidesz, több jelből kivehetően elszakadt a magyar rögvalóságtól, az emberek problémáitól és életétől.

 

Éppen ezért a Jobbik a hagyományos pártok között mára valós kormányzati alternatívát ad a Fideszhez képest.

Évnyitójában a Jobbik a saját maga számára célratörő stratégiával állt elő, ugyanakkor hiányoznak a karakteres politikai megoldások.  Hídember szlogenje a baloldali radikális és jobb oldali radikális szavazók számára jelenthet hidat.

 

 

MSZP hallgatása, karakterekben való színtelensége számos okra visszavezethető. A Jobbik az MSZP számára valódi vetélytárs a magyar politikában.

 

Hagyományos pártok között a PM és a Szolidaritás futhat be fejlődést a szavazók előtt, de csak önállóan és esetleg az új politikai középpel kialakított választási elképzelésekben.  Ők nem rendelkeznek a hagyományos pártok lehúzó szervezeti és személyi tulajdonságaival.

 

Magyar választó politikai horizontján azonban az autentikus politikai közép, nagyon távol áll a hagyományos pártoktól (Jobbik, Fidesz, MSZP stb.), mert emberközpontú politikát és nem pártérdek politikát gyakorol.  

 

 

Politikai alternatívája egyértelmű a magyar választó számára, egy valóságközpontú költségvetést és közvetlen és érdemi társadalmi egyezkedéseket a költségvetés kialakításában szaktárcáknál, fejezetek előkészítésében fogalmaz meg.

Mérsékelt demokrata politika Magyarországot csak Európa tagjaként tartja jó úton járónak.

 

Mérsékelt demokrata politika alapgondolata, hogy minden egyéni politikai választás a családokban, a munkatársak között beszélgetve dől el.  Ez történt 1990 első szabad választásánál is.

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2016-02-02 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Életutak, Új út, Új politika, Új téma, Emberek, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Politika ma, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Vállalkozások és családok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: