HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Fizetett “profik” nélkül – az esernyős tüntetés! A mérsékelt demokraták értik, miért megy utcára nővér, gyerek, szülő, tanár.

 

Amikor a “fizetett politikából élők” nem szólalnak meg, akkor az emberek üzenete jól érthető!

 

Budapesten és vidéken konferenciákon és kocsmákban, a jobb és bal radikálisok fizetett politikusai nyilatkozataikban, kávéházakban 8 évekre mutogathatnak, s közben épül le Budapest, leépül az ország.

Lassan 2×8 év mehet a politikai lomtárba, sok káros szemetével együtt.

 

Ideje tanulni a magyar embereknek a 2005 óta eltelt politikai évtizedből, saját nyomorúságaikból, elvesztegetett életükből.

 

http://www.freedigitalphotos.net/images/recruitment-and-reject-person-for-work-photo-p221510

Kikre nincs szüksége Magyarországon a politika éppen vezetőinek? Az alkotó emberekre, kisvállalkozásokra?

 

Egy igazi “esernyős tüntetés” jött létre Budapesten 2016. február  13.-án.

Megtelt a Kossuth tér szakemberekkel, szülőkkel, pedagógusokkal, nővérekkel.

 

Ott lehettek volna kisvállalkozók, egyéni vállalkozók, szolgáltató mikrovállalkozások, kéményseprők és rengeteg magyar ember, akiket rossz és előkészítetlen döntések, jogszabályok tettek tönkre, tesznek tönkre.

 

Budapesten budapesti emberek és vidéki emberek, dolgozók, közalkalmazottak nagy tömegben mentek el a demonstrációra esőben, szélben.  Elegük lett – ez igen jelentős politikai figyelmeztetés a Fideszes hatalomnak.

 

 

Életminőség romlást, szegénységet élnek meg a dolgozni és alkotni akaró magyar emberek – ezt demonstrálta a tömeg Budapest szívében.

 

Mérsékelt demokrata vezető politikus Országbíró Zoltán, lassan 12 éve áll ki az átlátható döntés előkészítés országos jelentősége mellett.  A pedagógusok, nővérek tüntetése éppen ezen probléma igazi civil megjelenítése.

 

Országbíró Zoltán 2010-ben a választások utáni napokban már egy komplett átlátható érdekérvényesítési törvény tervezetét adta át a győztes politikai erőnek , akkor bizalommal az új győztes felé.

6. éve lesz és a törvény nem kerül fel a parlament ülésrendjébe – szükségét az esernyős tüntetés a Kossuth téren ékesen bizonyítja.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: