HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Világszenzációs magyar termékek piacra jutását akadályozná a kormány?

Olyan jogszabály elfogadását támogassa a magyar kormány a magyar kormány az európai uniós környezetvédelmi miniszterek jövő heti találkozóján, amely mielőbb a lehető legnagyobb mértékben javítja a levegő minőségét.

 

Ezt kéri Fazekas Sándor földművelésügyi miniszternek írt levelében a Levegő Munkacsoport.
Az uniós minisztereknek arról kell dönteniük, hogy elfogadják-e az Európai Bizottság javaslatát – amelyet már az Európai Parlament is jóváhagyott – arról, hogy egyes légszennyező anyagokból mennyit bocsáthatnak ki a tagállamok az elkövetkező években.

 

Az előzetes dokumentumok alapján úgy tűnik, hogy a miniszterek erősen felvizezett jogszabályt készülnek jóváhagyni.

 

Amennyiben ez fog történni, akkor Magyarországon 2016 és 2030 között mintegy 120 ezer emberrel több fog meghalni idő előtt a levegőszennyezettség következtében ahhoz képest, mint ha az eredeti javaslatot hagynák jóvá.

 

Megnehezülhet azoknak a hazai vállalkozásoknak a helyzete is, amelyek – több esetben a magyar állam milliárdos támogatásával – olyan termékeket fejlesztettek ki, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a levegőszennyezettség csökkentéséhez, és egyúttal világszerte növelnék Magyarország jó hírnevét.

 

 

Mindezen okok miatt azt kéri a Levegő Munkacsoport a magyar kormánytól, hogy az Európai Bizottság eredeti javaslatát támogassa.

Kiadó: Levegő Munkacsoport Országos Környezetvédő Szövetség (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: