HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politika nem ért egyet a cégekkel szembeni új tőkeemelési szabályokkal!

Az elmúlt 3 év a cégbedőlések, jogszabályok miatt cégtörlések, cégmegszűnések időszaka. Negatív éves rekordok egymást követő években 2014, 2015.

 

Új és durva cégpusztulási hullámot okozhat egy 2016. március 15.-re megadott határidő.

 

Hogyan váltjuk a frankot? Családok tízezreinek sorskérdése.

Családok tízezreinek sorskérdése egy rossz határidő, vagy több rossz jogszabály.

 

 

Miért lett ellenség 2010 után a magyar családi mikrovállalkozás?

 

Vállalkozás és család jó politikája nem létezik, a vállalkozások megfelelő jogi környezete nélkül, szolgáltató hatóságok nélkül.

 

Mérsékelt demokrata politika ellenzi, hogy gazdaságilag életszerűtlen jogszabályok végigerőltetésével magyar gyermekek, magyar családok élete váljon ismét nehezebbé!

 

 

Magyarországon már nem az egymásnak tartozó cégek miatt dőlnek be magyar vállalkozások, hanem a cégbíróságok munkája következtében, életszerűtlen törvények miatt.

 

Semmilyen piaci, gazdasági körülmény nem támasztja alá, hogy egy családi Kft. esetében 6-szorosára emelje fel a tőkéjét.  Még súlyosabb a helyzet akkor, amikor a cégek tudástartalma nem tud megfelelő apportértékké válni.

 

 

A mérsékelt demokrata politika értéknek tekinti magyar mikrovállalkozásokat, ha rajta múlna ezek a szabályok létre sem jönnek.

Kényszertörlés 2012 óta létezik Magyarországon. Következménye kárai majd utólagosan kerülnek feltárásra, de napjainkban hatnak.

 

Politikai közép értékrendjében a vállalkozás kifejezetten érték, alkotó cselekvés másként aktív állampolgári részvétel.  Ezt rombolni a mérsékelt demokrata politika értelmezésében egyenesen bűn.

 

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: