HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Az a jó évértékelő – Ahol a versenyképesség még hiányzó lépéseit látják, ahol az emberek számára érezhetőbbé válik a források léte.

Évértékelő akkor lényeges esemény, ha elszakad a sablonoktól, ha nem unásig ismételt politikai termékek halmaza.

 

2016-ban kellene egy útmutatás, mert a hibák egyre feszítik a magyar társadalmat.

 

Útmutatás a versenyképesség javítása, a források lakosság és mikrovállalkozások számára való érezhetősége irányába!

Autentikus politikai közép a nemzetközi összehasonlításokból a túlzott bürokráciát, a V4-hez képesti gazdasági lemaradást tartja súlyos ténynek, az országon belüli rossz és káros túlszabályozás és szemlélet mellett.

 

Évértékelő és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

Évértékelő és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

 

Ma a vállalkozások nehezen tudnak új piaci munkahelyeket teremteni, extrém magasak az élő munka terhei.  Diákszövetkezetek fordított Áfá-ja, lerombolja a konstrukció bürokráciát csökkentő előnyeit.

 

Versenyképességi helyzetünk meghatározza Magyarország középtávon befutható útját a többi ország között.

 

Útmutatás ma egy olyan helyzetben kellene, hogy utat mutasson, amikor Görögország rossz lépése, rossz irányú döntései gyökeresen átalakíthatja Magyarország és szomszédai nemzetközi lehetőségeit.

Mérsékelt demokrata várakozás egy korrekciót vár a kormányfő részéről, melyben  az évértékelő első lépcső lehetne.

 

Forrásoknál és elosztásuknál erő helyett jöjjön a figyelem, hogy minden mikrovállalkozás érezze – Magyarország tart valahol.   Sikeres ország vezetőjének  évértékelőjétől ez a legkevesebb lenne.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: