HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A jó parlamenti döntés a vállalkozásokat tartja a piacon!

Mérsékelt demokrata politika hosszabb ideje előre jelezte, hogy a túlzó bürokratikus előírások “bedöntik” a civil társadalmat, oktalanul tömegesen jogellenessé téve őket, s új cégbedőlési hullámhoz vezetett volna 2016 márciusa után.

 

Valójában bonyolult és szükségtelen előírások sem a civileket, sem a vállalkozásokat nem segítik – ellenben költségekkel, bürokráciával terheli le.

 

Megoldatlan kérdések kárai egyre nagyobbak Magyarországon.

Megoldatlan kérdések kárai egyre nagyobbak Magyarországon.

 

Az OBH jelzései, a parlamentbe időben beterjesztett törvénymódosítás, majd az ellenszavazat nélküli parlamenti döntés, együtt elodázta a tragikus állapotot.

 

Versenyképes országban a vállalkozások kevés teherrel, egyszerű bürokráciával, fogyasztást bővítő politikai környezettel rendelkeznek.

 

Jó döntést hozott a parlament, a vállalkozások feltőkésítésének határidő módosításával egy feltétel kicsit könnyebb lehet.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, a jelenleg irreális piaci és verseny körülmények miatt, mind a kormány végrehajtó hatalmi munkájában, mind az országgyűlés jogalkotási munkájában emberközpontú változásokat vár.

 

Különösen nagy a várakozás a kormánypárti frakció képviselői felé a magyar választók részéről!

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: