HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politika most népszavazás helyett, az alsó középosztályt és középosztályt megerősítő okos intézkedéseket tart fontosnak!

A balkáni útvonal pillanatnyi lezárása olyan időnyerés, melyet egy erősebb európai integráció tud jól felhasználni.

 

Ellenkező esetben elvezethet akár fegyveres konfliktusokhoz is, különösen, ha erre rásegítenek saját érdekből Törökországból, vagy éppen Görögországban nem jó döntések születnek meg.

 

Magyarország még nem látja a migráció valódi hatásait!

Magyarország még nem látja a migráció valódi hatásait!

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel, minden kvóta elleni népszavazásra fordított forrást a hazai határőrség visszaállítása, rendőrség megerősítése, integrációs intézmények és tolmácsképzés, egészségügyi szakképzés fokozására kell fordítani egyik oldalról.

 

Népszavazás a kvóta ellen, ma eltereli a figyelmet a valódi magyarországi problémákról – de nem meghatározó migrációs európai probléma szempontjából.

 

Magyarországon 2006 óta, majd 2010 után folyamatosan rombolódott le az alsó középosztály, illetve a középosztály egésze.

 

 

Mérsékelt demokraták a magyarokat olyan gazdasági helyzetben szeretnék hozni, amely alatt ki tud alakulni, ha ez a népvándorlás és konfliktusai (pl. fegyveres konfliktusok országok határain) szükséges, egy kontrollált menekült társadalmi csoport, amely gondok nélkül csak így integrálódhat.(takarítók, szemetesek, szalagtermelések stb.)

 

Ma Magyarországon a magyarok jellemzően nincsenek megfelelő életminőségi és gazdasági helyzetben a migráció kihívásaihoz képest.

 

Erős ütközés a migráció következményeként éppen emiatt alakulhat ki, beleértve a szélsőséges politikai indulatokat is.

 

Németországban az erős középosztály mellett van ma több milliós migrációs tömeg a városokban. Jelenleg erős konfliktusok nélkül.

Hasonló a helyzet Londonban a hazai lakosok, hazai állampolgárok javára.    Magyarországon még nincs fogalma a lakosságnak ezen hatások erejéről.

 

Magyarországon a valós politikai alternatíva  jelenti, egy nyugodt és szabad széles középosztály megteremtődését mérsékelt demokrata politikával.

A magyar dolgozók, vállalkozások terheinek jelentős enyhítését, okos ösztönzését!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: