HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata álláspont: Mindenki érzékeli, hogy terror csak közös európai intézményekkel, erős integrációval szorítható vissza!

Brüsszelben történt terror áldozataival együtt érezni,osztozni gyászukban valós emberi érzés.       Történhetett volna Budapesten, Berlinben, vagy bárhol máshol.

 

Mérsékelt demokrata kegyeleti gondolatok mellett, egyetértésünket fejezzük ki azzal az Orbán Viktor által tett kormányfői megállapítással, mely szerint hatékonyabb közös terror elleni intézmények, egységek létrejöttére van szükség Európában.

 

Országbíró Zoltán politikus Brüsszelben     (foto:NDHI)

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata

Európa számára és Magyarország számára, ez az esemény a közös európai intézmények szükségét, az erős európai integráció fontosságát húzzák alá.

Évtizedes bevándorlási politika és a kolóniák kialakulása mutatott eddig kapcsolatot a merényletekkel.

 

Magyarország önmagában védtelen lenne hasonló merényletek eseteiben. Néhány objektum (repülőtér, parlament) látványos védelme nem tudja megoldani az Európából szükséges titkosszolgálati információk lassúságát.

 

Az illegális és legális migráció mozgása, alig múlik Magyarország bármely intézkedésein. Törökország, Oroszország, Irán vannak kulcshelyzetben.

 

Mérsékelt demokrata gondolkodással, a Magyarországon tapasztalható politikai és gazdasági torzulások, durva jelenségek miatt, az európai integráció szükséges és támogatandó.

 

Mérsékelt demokraták a magyarság, a dolgozó, alkotó magyar emberek valódi értékeit, élet lehetőségeinek kiszélesítését  tartják szem előtt.

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: