HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Támogatni kell a jobb törvényeket: Mérsékelt demokrata vélemény, hogy reálisabb alsó határt kell húzni az árverezéseknél

Mérsékelt demokrata politikai álláspont: Kevesebb magyar vesszen el az élők sorából!

Kevesebb magyar veszítse el lakását, házát!

Végrehajtások a magyar családok, magyar emberek modern gazdasági hóhérai…………………

 

Új politikai szemlélettel egy józan, családi csődvédelem a végrehajtásokat tömegével tudja kiváltani. Sajnos a rossz magáncsőd szabályozása még nem!

 

Újra megfigyelhető a végrehajtások folyamatában, az online árverezések körében egy kettősség.

Ennek árnyékos jelensége, hogy akár néhány százezer forint össztartozás miatt magyar emberek házai, lakásai kerülnek elárverezésre.

 

Árverezés számának alacsonyan tartása, az árverezési küszöb léte magyar érdek!

Árverezés számának alacsonyan tartása, az árverezési küszöb léte magyar érdek!

 

Mérsékelt demokraták a parlamenti rendszerbe, a végrehajtás – emberarcúbb szabályozása érdekében -többször beterjesztették az árverezési összeghatár alsó mértékéhez a 2 millió forint meghatározását!

 

Magyarországon adósságot teremt a családnak többek között a rossz törvény, a rossz piaci beavatkozása az államnak, betegség és haláleset, forintosított irreális volt devizahitel, munkahelyek hiánya, alacsony jövedelmek stb.

 

Mérsékelt demokrata politika folyamatosan kiáll a magyar emberek, magyar családok valós gondjaival szemben.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: