HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata álláspont: Civilek és mikrovállalkozások rossz jogszabályi környezetén a kormányzó párt sok szavazót veszít!

Magyarországon a mikrovállalkozások (1-9 fős) vállalkozások száma a magyar valós piaci viszonyokhoz igazodva magas.

Minden mikrovállalkozás egy család, vagy baráti kör centrumán nyugszik. Minden esetben alkotó, dolgozó magyar emberek tevékenysége, saját hazájukban.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai elv: Tisztelni kell a megszületett magyar embert!

 

A megszületett magyar embernek kijáró tisztelet, ebben a megközelítésben az emberarcú jogszabályok társadalommal közösen tervezett előkészítését is jelenti. Jogszabályok emberi sorsok alakulását jelentik.

 

Budapesten évtizedek óta dolgoznak mikrovállalkozások, civilszervezetek.

Budapesten évtizedek óta dolgoznak mikrovállalkozások, civilszervezetek.

 

 

Mérsékelt demokrata politikusként Országbíró Zoltán, fel kívánja hívni a figyelmet arra, hogy a jogszabályok a civileket, mikrovállalkozásokat ellehetetlenítő jogi helyzetekbe sodorja. (Könyvelők hiánya, irreális bírságolások, új Ptk. káros hatásai az életszerűtlen szabályozási részekkel stb.)

 

Miért nem támogatja a jelenlegi jogszabályok szinte átláthatatlan halmaza a mikrovállalkozásokon keresztül a családokat?

 

 

Mit csinál a pályázati rendszer és mit csinál a hatóság?

 

Kifejezetten támogatható vidéki  10.000 fős települések mikrovállalkozásait támogató pályázatok mellett, a már régóta dolgozó vállalkozások bürokratikus megsemmisítése zajlik a cégbíróságok közreműködésével, elmulasztott állami könyvelési támogató szolgálat helyett – melyre a mérsékelt demokraták a kialakult helyzetben két évvel ezelőtt már javaslatot tettek le a parlamenti rendszerben.

A mikrovállalkozások megszűnése a dolgozni akaró családoknak óriási kiadások halmaza, mely tömegessége miatt, a választói bizalom folyamatosan sorvad a hatalmon lévő pártok felé.

 

 

Miért nem támogatja a jelenlegi jogszabály a barátok, ismerősök tényleges és jelentős gazdálkodás nélküli társadalmi és civil tevékenységét?

 

cropped-recruitment-and-reject-person-for-work-1002215101.jpg

Változtatásra szorul a civilszervezetek adószám felfüggesztésére irányuló mai gyakorlata, minden olyan esetben, ahol a civilek évente nem gazdálkodnak 2 millió forintnál nagyobb összeggel!

 

Jelenleg 1-2 hónappal a jó irányú parlamenti törvénymódosítás után, sorozatban zaklatja a NAV a magyar civileket.

 

Civilek számára tevékenységük 2010 óta csak rombolódik a feltételeket illetően: Nincs tényleges, átlátható pályáztatás, az MTI társadalmi közleményekből kiszorultak a civilek a nyilvánosság elől, s valóban civilekre egy számukra idegen, gazdálkodási kényszert és bürokráciát telepített az új törvény.

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy konstruktív politizálás akkor lehetséges, ha kormányzó politika meghallja az alsó középosztály, középosztály kárait halmozó, azt romboló hatások megváltoztatására tett mérsékelt demokrata jelzéseket!

 

Mérsékelt demokrata politikai iránt elkötelezett magyarok, a tudatos választók, joggal várják el a mikrovállalkozások, civilek türelmesebb törvényeit – a panamai offshore érintettségű magyar politika után!

 

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: