HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Áfacsökkentés olyan intézkedés amelyet mérsékelt demokrataként támogatni érdemes!

Magyarországra – egész Európán belül – igen eltúlzott mértékű áfa a mértékében jellemző.

Valódi Kkv bürokráciacsökkentés, egyszerűsített adóztatási gyakorlat mellett még az áfacsökkentés jó irány.

 

Vendéglátás színvonala is talán javul az áfacsökkentéssel!

Vendéglátás színvonala is talán javul az áfacsökkentéssel!

 

Országunk versenyképessége messze elmaradt még a környező V4 tagállamokhoz képest mérve is.

A kérdés az áfacsökkentésnél, hogy az eljut-e hatásaiban a magyar emberekhez, magyar fogyasztókhoz?!

 

 

Mérsékelt demokrata szakpolitikai gondolkodással, áfacsökkentés kizárólag a más terhek növelése nélkül érheti el kedvező hatását.

 

Vendéglátás számára jelentős megújulást hozhat az áfacsökkentés.

 

Tej és baromfi élelmiszerek áfacsökkentése a szegényebb társadalmi csoportoknak is okozhat érzékelhető fogyasztói tapasztalatokat.

 

Elérhető vendéglői árak a magyar emberek életminőségét jobbíthatja!

Elérhető vendéglői árak a magyar emberek életminőségét jobbíthatja!

 

Mérsékelt demokrataként fontos ügy, az áfacsökkentés jó irányát meg kell erősíteni és bővíteni, hogy a magyar piac, a magyar fogyasztás bővülni tudjon.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: