HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Alternatív Anyák Napja a sérült gyermekeket nevelő nőkért

A sérült gyermekeket nevelő anyák a társadalom számára nem látható női csoport. Szeretnének teljes életet élni, mint bárki más.

 

Ennek része többek között a fizetett, önkiteljesítő munka.

 

Egy az alapítvány által tavaly lebonyolított kutatás eredményei szívszorító képet festenek le a gyermekükkel sokszor évtizedekre a négy fal közé szorult nők helyzetéről, mindennapi küzdelmeiről.

 

A fogyatékossággal élő gyermeket nevelő nők munkaerő-piaci mutatói minden tekintetben rosszabbak, mint az ép gyermeket nevelőké.

 

A fogyatékossággal élő gyermek ápolása és gondozása hazánkban elsősorban a nőkre hárul.

 

A munkaerőpiacon kevés az ápolási-gondozási feladatokkal összeegyeztethető atipikus munkalehetőség számukra, és teljes mértékben hiányoznak azok az összehangolt szakmapolitikai törekvések és intézkedés-, illetve szolgáltatás-csomagok, amelyek az érintett nők élethelyzetét és a gyermek fogyatékosságát komplex módon képesek lennének kezelni és javítani.

 

Míg az otthonlét és a visszatérés nehézségei az egészséges gyermeket nevelők számára legtöbb esetben átmeneti állapotot jelentenek, addig a sérült gyermeket nevelő nők számára ez az élethelyzet állandósul.

 

Az egyéni jólétet, kikapcsolódást, feltöltődést biztosító fizikai kikapcsolódás, a saját idő megteremtése, a társas kapcsolatok és közösségi életben való részvétel szintén jelentős hiányként jelent meg számukra.

 

A programról bővebben: www.jol-let.com, info@jol-let.com, 06203383315

Kiadó: JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány (MTI-OS)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 450 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 450 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: