HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Valami más! Sokak számára nem ad politikai értéket se bal, se jobb – Autentikus politikai közép új politikája egyre többeket érdekel!

Egy hibája van a tudatos magyar választónak!          Nem felejt gyorsan.

Magyar emberek, magyar családok fordultak el a mai baloldali és jobbos politikától, mert választási ígéreteik töredéke sem lett igaz.

 

 

Tudatos választó már ismeri a néppárti hangokat Fidesztől, MSZMP, majd MSZP-n át.

Fenyegetettség, erőszakszervezetek a jó politikának nem részei, így a JOBBIK “néppártira formált” arculatváltása inkább Morvai Krisztina (lendületes és radikális politika) értelmezésében szolgálja a magyar választót.          Bízni lehet és bízni kell a jogvédők és jogvédelemre érzékeny politikusok nézőpontjaiban!

 

Vannak politológusok, akik azt vélik a választók durva becsapása természetes és elfogadható.    Magyarországon lassan a lakosság, helyesebben választók 1/3-a tudatosan elutasítja az önállósuló pártérdekeket, választási hazugságokat.

 

Magyarság sorsa az anyaországban uralkodó politikán múlik - Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata

“Magyarság sorsa az anyaországban uralkodó politikán is jelentősen múlik!”- Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata

 

Autentikus politikai közép – a mérsékelt demokrata politika nem cipel magával politikai árnyakat, pragmatikus a magyar emberek tisztelete és élete érdekei mellett!

 

Átláthatóság nélküli, pazarló döntések, míg másik oldalról a közjó, közszolgáltatások elsilányulása – ez a jelenlegi pártpolitika fő jellemzője az elmúlt 25 év tükrében.

 

Elborzasztó statisztikák elhallgatása a környező országokban térségi nukleáris ügyekről, a magyar emberek értelmetlen halálainak számairól (Vizsgálatok és megelőzés stb.).  Titkosítás titkosítás hátán értelmetlenül, a választói érdekek ellenére!

 

Politikai utak és politikai vélemények!

Politikai utak és politikai vélemények!

 

Autentikus politikai közép a mérsékelt demokrata politikájával elsőrendűen magyar, másodsorban európai, hagyományokra is figyelő mérsékelten szabadelvű és mérsékelten nemzeti.

 

A méltányos jogállam, s vele külön a jogalkotással okozott kár jogalkalmazásának elismerése olyan igazságügyi szakpolitikai célok, melyek nélkül súlyosan sérült marad a jogállam, sérül a jogkereső magyar ember, jogkereső magyar család.

 

Mérsékelt demokrata politika a magyarság érdekeit, a népesedés gondjait összeköti a jogalkotás módjának, előkészítések minőségének korrekciójával, a családok erősebb védelmével a gazdasági túltengések hatásaival szemben.

 

 

Súlyos kormányzati hibák és mulasztások hozták 2007 óta létre, s nem oldották meg a 2016-os forintosítás utáni állapotokat.

Új politika a mérsékelt demokrata politika!   Magyarországon új.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: