HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mikrovállalkozások és szakmunkások számára élhetőbb ország kell – Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

 

Magyarországon nő a hiányszakmák mennyisége, egész ágazatok szenvedik meg a szakmunkások és mikro, mini vállalkozások hiányát.

 

Mérsékelt demokrata politika kiemelt kérdésnek tekinti a szakmunkások és mikro, ill. mini vállalkozások akadályainak lebontását a jog területén, a bürokrácia területén.

 

 

A rossz, előkészítetlen és káros jogszabályok ellen fel kell szólalni!

A rossz, előkészítetlen és káros jogszabályok ellen fel kell szólalni!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata    ma a politikától jó döntéseket szorgalmaz e témában közösségi oldalán:

 

“A szakmunkások képzése fontos cél, melyben valódi teendők vannak!

Szakmunkások számára ma élhetetlen, elviselhetetlen bürokrácia és jogi háló alakult ki a vállalkozások, követelések, pályázatok területein.

 

Életminőségi akadályok lebontása – kiemelt mérsékelt demokrata cél!

Sokan ezért mentek külföldre ma.
Életkudarcok számukra csak a jogháló egyszerűsítésével, alap és bürokráciamentesebb vállalkozási formák kiterjesztésével.
Fizetési meghagyások ügyeiben megvizsgálandó az ellenőrizetlen követelések kibocsájtásai közjegyzők által! 

Súlyosabb következmények a valótlan követelések, vagy ismételt követelés kibocsájtóival szemben!
Szakmunkás dolgozik és nem bürokrata.        Életkudarcok ne Magyarországon érjék!

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 588 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 588 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: