HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politika ma – Magyarország holnap, mérsékelt demokrata nézőpontból

 

Politika ma, Magyarország holnap a helyi történésekkel kikövezve rajzolja meg, milyen út is áll a magyar állampolgárok előtt. Mérsékelt demokrata politika az országnak jó politika!

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás több, mint érdekesnek látja a Dunaújvárosban kialakult választási helyzetet.

 

Európa hasonlóan nagy figyelmet igénylő eseménye – jövőre tekintve, a Svájcban tartott népszavazás a feltétel nélküli alapjövedelem kezdeményezéséről!

 

 

Ott választ keresnek a migráció alapvető kihívására, megfelelő különbség kialakulása állampolgár és migrációval érkező személyek lehetőségei között.   E nélkül a társadalom közel lévő csoportja gyakran konfrontálódnak.

 

Magyarországon ma jellemzően a “magukat befizetők” érkeznek, de a migráció így is úgy is szivárogva erősödik Budapesten, majd a városokban.

 

Dunaújvárosban az esélyes nyert, s az sem állítható, hogy egységes baloldali jelölt megmozgatott volna annyi szavazót, mint így a tagolt baloldali erők együtt.

Különlegesség, hogy még a letartóztatott volt képviselővel összehozható gyilkosság ténye sem rázta meg a helyi választókat annyira, hogy megszokott döntésüktől eltérjenek.

 

Dunaújvárosban semmi nem változott.

Dunaújvárosban semmi nem változott.

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból a Dunaújvárosban történt választás üzenete kettős: Tragédiák sem rázzák meg a választók apátiáját, illetve párthoz kötődését.

 

Ez lehangoló üzenete a magyar politikai életnek.

 

Másik üzenet a választás végén, hogy a baloldali szavazó egy tág keretekben lévő konszenzust, azonos fő értékvállalást vár a gyenge pártoktól, vagy az MSZP-től egy radikálisabb, erősebb baloldali erő kiemelkedését.

 

 

Dunaújvárosban és vidéken általában kisvárosokban, helyi viszonylatokban csak a független és civil küldetésű jelölt hozhat a választóknak józan, pártpolitikától távolságtartó utat.

 

Ehhez több és több tudatos választó, mérsékelt demokrata magyarra volna szükség. Ez mérsékelt demokrata szemmel – pozitív tanulsággal fokozott várakozású üzenete – egy vidéki városi választásnak!

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: