HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politika – Mérsékelt demokrata gondolkodás ma és holnap

Politika ma áthatja a közéletet, lassan a magánéletet és a munkahelyek életét.

 

Megfeledkezni arról, hogy a politika a politikai termékek piaca, Magyarországon zsibvására, melyek mögött műhelyek és emberek állnak, valódi badarság.

 

Eltérő pénzerővel és eltérő harsogással, sajnálatosan egyre több kialakult morális gátat átszakítva 1989 óta.

 

A víznek árja - avagy politika és hatalom!

A víznek árja – avagy politika és hatalom! A választón múlik minden.

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélet, a magyar embereknek jó politika, a vállalkozásoknak jó politika s nem a pártoknak, pártkoalícióknak jó politika megfogalmazása!

 

 

Politikai termékeket lehet kedvelni, de káros “vallási buzgalommal” elfogadni.

 

Politika ma ugyanúgy emberekről, emberi gyarlóságokról szól, mint 100, vagy 500 éve.

 

Mérsékelt demokrata politika lényegét a valósággal való kapcsolat, bátor jövőkép határozza meg ma és teszi erősebbé holnap.

 

Mérsékelt demokrata gondolkodás számára a magyar embereknek jó politika elsődleges, de nem egyszerű populizmus.

 

 

“Az országnak jó politika a nemzeti gondolkodásban, a vállalkozásoknak jó politika a mérsékelten liberális gondolkodási elemekben egyértelműen van jelen.” – fogalmazta meg Országbíró Zoltán a mérsékelt demokrata hazai politika vezető képviselője, elindítója.

 

Mérsékelt demokrata magyar szívvel érez és európai ésszel gondolkodik, a körülötte álló világ dolgairól.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: