HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politika és élet konfliktusa: Holnap az egészségügyi dolgozók ünnepe és véleményeinek napja

Július 01. a magyar egészségügyi dolgozók ünnepe, hivatalos főhajtás áldozatos munkájuk előtt.

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás az élet elsőbbségét vallja, a politikai érdekek elsőbbsége helyett.

 

Embereknek jó politika, a valódi emberek létezése iránti tiszteletre épül.

 

 CAMERA

A magyarok élete részben a jó politikán is múlik.

 

Mérsékelt demokrata a magyar emberek tiszteletét a jogszabályokban kívánja visszalátni, szolgáltató hatóságokkal, egészségesebb verseny biztosításával a vállalkozások, mikrovállalkozások számára.

 

Egészségügy dolgozói előtti tisztelet folyamatosan van jelen a mérsékelt demokrata politika megnyilvánulásaiban.

 

 

Élet és politika áll erős konfliktusban, amelynek tünete az ugyanezen a napon a Kossuth téren szervezett egészségügy demonstráció.

 

Mérsékelt demokrata politika, az életminőség javulását tartja a politika egyik lényeges értékmérőjének.

 

Az értelmetlen, megelőzhető halálesetek kórházban, más intézményekben jobb szakpolitikai teljesítményt követel a mindenkori hatalmon lévőktől.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: