HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Drágább és nehezebben elérhető lesz az emberek számára a jogorvoslat, az igazságszolgáltatás?

Magyarországon a jogalkalmazókra roppant teher került a 2010 óta zajló “törvénygyár” ontotta jogszabályok társadalomba való beültetése miatt!

 

Mérsékelt demokrata politika az embereknek jó jogalkotási gyakorlat, valóban előkészített és hatástanulmányokkal előkészített törvénykezés mellett foglal állást.

Jelenleg a jogalkotás durva hibáit a jogalkalmazásnak kellene enyhítenie a magyar állampolgárok sorsában.

 

Migrációnál nagyobb veszély a radikalizálódás, a magyarok gondjainak elfedése!

Ügyfelek és ügyvédek kikerülése a jogorvoslati rendszerből?

 

Drágább és nehezebben elérhető lesz az emberek számára a jogorvoslat, az igazságszolgáltatás?

 

Ha az ügyvédi hivatásrend jelzéseit összevetjük a magyar ügyféljogok és ügyfél jelzésekkel, akkor az egybeesés erős mértékű.

 

A pereskedéssel foglalkozó ügyvédek számának csökkenése, részben a drágulás spirálját indíthatja meg az e-perek miatt.

Ez egyben egész ügyvédgeneráció kiesését, másfelől az ügyfelek számára a jogorvoslathoz való hozzáférés megnehezülését jelentheti.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata határozott álláspontja, hogy a választhatóság jobb megoldás, mint a kötelezés az e-pereskedés bevezetése közben.

Mérsékelt demokrata politika az egyszerűbb és átláthatóbb jogrendszer létrehozását tartja jónak, nem az ügyfelektől elidegenedő igazságszolgáltatást, formális akadályokkal.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: