HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Drágább és nehezebben elérhető lesz az emberek számára a jogorvoslat, az igazságszolgáltatás?

Magyarországon a jogalkalmazókra roppant teher került a 2010 óta zajló “törvénygyár” ontotta jogszabályok társadalomba való beültetése miatt!

 

Mérsékelt demokrata politika az embereknek jó jogalkotási gyakorlat, valóban előkészített és hatástanulmányokkal előkészített törvénykezés mellett foglal állást.

Jelenleg a jogalkotás durva hibáit a jogalkalmazásnak kellene enyhítenie a magyar állampolgárok sorsában.

 

Migrációnál nagyobb veszély a radikalizálódás, a magyarok gondjainak elfedése!

Ügyfelek és ügyvédek kikerülése a jogorvoslati rendszerből?

 

Drágább és nehezebben elérhető lesz az emberek számára a jogorvoslat, az igazságszolgáltatás?

 

Ha az ügyvédi hivatásrend jelzéseit összevetjük a magyar ügyféljogok és ügyfél jelzésekkel, akkor az egybeesés erős mértékű.

 

A pereskedéssel foglalkozó ügyvédek számának csökkenése, részben a drágulás spirálját indíthatja meg az e-perek miatt.

Ez egyben egész ügyvédgeneráció kiesését, másfelől az ügyfelek számára a jogorvoslathoz való hozzáférés megnehezülését jelentheti.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata határozott álláspontja, hogy a választhatóság jobb megoldás, mint a kötelezés az e-pereskedés bevezetése közben.

Mérsékelt demokrata politika az egyszerűbb és átláthatóbb jogrendszer létrehozását tartja jónak, nem az ügyfelektől elidegenedő igazságszolgáltatást, formális akadályokkal.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: