HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Bonum Commune, a közjó erősítése a mérsékelt demokrata politika kiemelt célja

Nehéz felismerni a politikai retorika és a valós politikai szándék közötti szakadékokat választási időszakról választási időszakra a pártok oldaláról, a közjó vonatkozásában.

 

A közjó elemeit a köz tagjai együttes eredményeiből lehet előállítani, fenntartani.

Ilyen a metró, a házorvosi praxisok hálózata, a kórházak állapota, oktatás és sok más rendszer, melynek az állampolgárok boldogulásáról kell szólnia létével.

 

Közjó a politikai korszakok mérföldköve!

Közjó a politikai korszakok mérföldköve!

 

Közjó – a mérsékelt demokrata politika értékrendjében, mint közös társadalmi teljesítés, kiemelt cél.

Mérsékelt demokrata szakpolitikai felvetések, a közjó, mint egyre jobb színvonalú társadalmi teljesítés minőségét kívánják javítani.

 

A közjó emelése politikai célja, a mindenkori politikai és hatalmi viszonyok között (aktuális kormányoktól függetlenül) állandó cél a mérsékelt demokraták számára.

Nemzeti és mérsékelten liberális értékrendben, amilyen a mérsékelt demokrata politika értékrendje, a közjó hidat jelent a társadalom tagjai között.

 

 

Mérsékelt demokrata politika a vállalkozások nagyobb szabadsága mellett, a közjó háttérbe szorulását nem fogadja el, azt mindenkor kormányzati kudarcként értékeli.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: