HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Alea Iacta Est – Technológiai hiba vétele? Munkavállalói mulasztás? MÁV utazás miatt megbetegedő emberek nyáron?

Több éve kiállnak a mérsékelt demokraták a közutazás ésszerű és jó technológiával való megvalósítása miatt.

 

Sok kritikával illették a mérsékelt demokraták,  a Desiro tipus mellett szólva, a MÁV  Flirt motorvonat beszerzéseit, melyek utazási tapasztalatai az aggodalmakat igazolja 2016 nyarán!

 

Hasonlóan sok kritika illeti a Railjet utasai részéről a vonatokat.

Mandulagyulladás, vagy tüdőgyulladás a nem olcsó vonatjegy ellenében?!

 

 

CAMERA

Panaszok a Magyarországon közlekedő vonatokon!?

 

Technológia hibája?   Motorvonat vezetők emberi mulasztásai okoznak ma utasoknak betegséget, a nem megfelelően alkalmazott klíma miatt?

Egyes népszerű, bejáró járatokon a külső hőmérséklethez képest egészségkárosító a klíma hűtése!

Egy MÁV okozta hiba miatti megbetegedés 3-4 nap kiesés a munkából, illetve 5000-10.000Ft gyógyszer költség értelmetlenül!

 

 

Mialatt Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a MÁV  motorvonat beszerzéseit fontosnak, támogatandónak tartja, a súlyos hibák nem rejthetők el a nagyközönség elől!

Városi közlekedésben pótlólagos ablakokkal javítottak egyes városi buszok kialakításán…………………

 

Budapest-Szeged, Budapest-Keszthely vonalon, már régóta mérsékelt demokrata elvárás az emeletes vonatok bevezetése, bemutatása az utazóknak.

 

Romániában és főként Németországban az emeletes szerelvények már honosak, elnyerték az utazók bizalmát.

 

Mérsékelt demokrata elvárás az emeletes motorvonatok mellett, a súlyos klíma problémák orvoslása a meglévő motorvonatoknál!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: