HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Régi nóta, híres nóta az aktuális új téma Magyarországon! Járulékcsökkentés csak markánsan lesz jó!

Mérsékelt demokrata politika számára “régi nóta a járulékcsökkentés” felröppentett terve!

Már 2006-2009 között messze időben, majd részletesebben 2010 után a mérsékelt demokrata javaslatok rendelkezésre álltak a munkaerőpiac kiegyensúlyozásának, jelenlegi időszakra válság jeleinek megoldására.

 

Ma a válság ezen a területen, mint első komoly hullám van jelen, óriási elvándorlással számos szakma területén.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata egy azonnali beavatkozást tart fontosnak (markáns járulékcsökkentés), illetve a vállalkozói jogi környezet könnyítését, egyszerűsítését szintén haladéktalanul el kell végezni.

 

Mérsékelt demokrata gondolkodással 2010 óta késlekedés van a kérdésben, illetve túl rigorózus “eltántorító” a jogi környezet a vállalkozásoknál a végzett tanoncok számára.

 

Családi csődvédelem -egeret szült az elefánt?

Versenyképesség és szakmunkás elvándorlás összefügg!

 

Magyarország számára a szakember elvándorlás egy tartós válság első megrendítő erejű jele.

 

Orvoslása nehezen lehetséges, mérsékelt demokrata szakpolitika megfogalmazásában középtávon a képzés tömegesítése, ösztöndíjak (Önkormányzatok, központi diákhitellel párhuzamos) és szerződések hálója, ill. az egyéni vállalkozók vállalkozási és magánszemély számláinak és joghatásainak elkülönítése szükséges!

 

Hogyan váltjuk a frankot? Családok tízezreinek sorskérdése.

Hogyan váltjuk az eurot, a frankot?
Családok tízezreinek sorskérdése.

 

Mérsékelt demokrata politika számára a mikrovállalkozások munkaerő foglalkoztatása lényeges, ezért több parlamenti rendszerben lévő javaslata arról szól, hogy a 10 MFt ill. 20 Mft összárbevételű kis cégek esetében jelentősen 15.000Ft/hó és 25.000Ft/hó érdemes lecsökkenteni az átalányra beállított terheket (adó és járulékok átalánya) a Kft-k esetére kibővítve.

 

 

Ha vannak megélni képes, versenyképes kis cégek jóval nagyobb számban, akkor munkát is tudnak adni jobb feltételekkel.(Hollandia, Dánia, Németország és Írország példát adhatnak)

 

A javaslatok egy kisebb központi állam fenntartását követelik meg, költségvetés átszabását igénylik!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: