HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Az ünneplés 2016-ban nem homályosíthatja el a valós politikai gondokat! Mérsékelt demokrata az új kenyér és az emberi méltóság ünneplését tekinti elsőrendűnek!

Magyarországon 2016 politikai vitákban, politikai gondokban gazdag év, s a közelgő ünnep a tüzijátékkal egy percre sem homályosíthatja el a magyar emberek figyelmét!

 

Olyan tradicionális ünnep előtt állunk, ahol sokféle indíttatásból lehet az ünnep érzetébe elmélyedni.

 

 

Mérsékelt demokrata augusztus 20-án tisztelettel adózik az Európához tartozás súlyos döntései előtt akkoron, a magyar emberek alkotó munkája előtt az új kenyér ünneplésével, valamint ezt az ünnepet az emberi méltóság ünnepnapjának tekinti elsőrendűen!

 

Az ünnep tartalma természeténél fogva változik. Mérsékelt demokrata politika számára minden megszületett magyar ember fontos, ez politikájának alapvetése.

 

Államalapító királyunk nehéz és jó döntéseket hozott anno.  Hogy is állunk ma ezzel a szellemiséggel?

 

Joghoz való hozzáférés a jogi segítségnyújtás kiszélesítésére szorul

 

 

Jellemzően minél hangosabb, minél fényesebb a tüzijáték, annál nagyobb politikai gondok, politikai szakadékok tátonganak a mindennapok Magyarországában!

 

Az ünnep iránti tiszteletből messze teljesség nélkül, csak az egyenként is megrázó válsághelyzetekből említünk fel párat:

  • Népesedés alakulása
  • Építőipar és építésügyi kormányzás helyzete (felboruló lakáspiac, lakástalan fiatalok stb.)
  • Kórházak adóssága, egészségügy helyzete
  • Embertelen, élhetetlen feltételek miatt menekülő szakmunkások, diplomások tömege

 

Mérsékelt demokrata szakpolitikák, a valódi új politikát jelentik, melyek választ adhatnak a fenti politikai gondokra.

 

 

Autentikus politikai közép szemléletével a valóban konstruktív ellenzék, de alkotó és jó kormányzati lépéseket támogató politikai akarattal gondolunk Magyarország ünneplés utáni hónapjaira.

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: