HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata álláspont: Lovagkeresztek vitái helyett, a komoly figyelem a lakás, vállalkozás, bölcsőde életkeresztet jelentő kérdéseire kell!

Mérsékelt demokrata politika egyértelmű álláspontja, hogy minden kormány adott megkérdőjelezhető teljesítményekre, különböző kitüntetéseket jelentősen pártlojalitás alapján.

 

Ahogy létezik légszennyezés, úgy létezik politikai morális szennyezés is – kivétel nélkül 1989 óta, s annak előtte.

 

Sajtó megállíthatatlanul...

 

Mérsékelt demokrata gondolkodással éppen ezért rossz az, ha az életsorsok keresztjeit jelentő lakásnélküliség, vállalkozási lehetetlenség, gyermek és vállalása kockázatai, problémái helyett a lovagkeresztek ügyével foglalkozik bármelyik tudatos választó!

 

A népesedés magyarországi problémájánál nincs ma súlyosabb politikai kérdés!

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy szakítani kell a magyar mikrovállalkozások túlterhelésével, ellehetetlenítő jogszabályaival. E nélkül a népesedés ma nem változik, az elvándorlás csak nő és nő.

 

Fontos és támogatandó a bölcsőde program a kormány részéről, ahogy a részmunkaidő, akár napi 2 órától való életszerű szabályainak további egyszerűsítése.

 

 

Azonban mindez nem hoz eredményt, ha az önkormányzatok és a kormány a tömeges lakásépítés ügyében nem lép!

 

Németországban, Svédországban, Oroszországban s a világ számos országában helytáll a panel, a mérsékelt demokraták visszatérnének a házgyári magyar ipari hagyományokhoz.

 

Elég példának tekinteni a 80-as évek lakótelep építéseit – ma nincs jobb Magyarországon!

 

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: