HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Integráció minősége a migránsoknál, betelepülőknél a kulcskérdés! Mérsékelt demokrata álláspont!

Magyarországon a távolról tekintő kisebbség nyugalmával, vagy nyugtalanságával foglalkoznak a politikusok és a pártok a migráció kérdéseivel Európa más országaiban!

Európa nem egységesen érintett a migráció hatalmas hullámával.

 

Részletesebben átgondolva különböző hullámokban már zajlott le hasonló jelenség a különböző tagállamokban. (Hollandia, Svédország kiugró példái stb.)

Ma Németország hatalmas vállalása lett, óriási kihívás az ország és lakossága előtt.

 

 

Migráció kulcskérdései az integrációban és visszatelepítésben vannak!

Migráció kulcskérdései az integrációban és visszatelepítésben vannak Németországban!

 

 

Vezető mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán kifejezett véleménye: ” Európának ezen belül kiemelten Németországnak a migránsok integrációjánál, az integráció munkába terelési – személyi hatékonyságánál és  5-10 éven belüli társadalmi változásainál alig akad jelentősebb kihívása!

 

Németország társadalmi koreloszlása, ezt különösen érzékeny területté és kérdéssé teszi.

 

Európának – mérsékelt demokrata politikai nézőpontból szemlélve – ezért a tagállamok erősebb integrációja, mint közös határvédelem, közös hadsereg komoly szükséglete és teendője. Ehhez hasonlóan egy elő Európa közös létrehozatala Európa határán, vagy azonkívül. “

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus

 

Mielőtt a gondolat túl merész volna bárki számára, érdemes áttekinteni Ausztrália, vagy más hasonlóan létrejött állam történetét.

A párhuzamok sohasem lesznek könnyen átültethetőek, de a példák irányt adhatnak.

Magyarország az Európát érő kihívásokból nem tudja kivonni magát, legyen erre aktuális politikai szándék bármekkora.

 

 

Mérsékelt demokrata politika az integráció intézményeire, szakember szükségletére és munkaerő piaci ” fekete foltok” összekapcsolására nagy figyelmet fordítana, s ezt támogatja a kormányzati lépéseknél.

 

Sem a hangos politikai kampány, népszavazás, sem határzárak nem mentesítik Magyarországot az átszivárgó nem itt született emberek kisebb-nagyobb csoportjaitól, később tömegétől.

Budapest belvárosában , körútjain ennek tapasztalata minden szavazó számára már megszerezhető napjainkban.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: