HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata vélemény: Pozsony részben siker volt az EU-csúcs!

Pozsony hirtelen ott találta magát Európa politikai fényszórója előtt, olyan időben, amikor a történtek oda-vissza sokféle értékelésen mennek majd utólag is keresztül.
 
Mérsékelt demokrata külpolitikai álláspont, hogy Európa számára fontos esemény volt Pozsonyban az EU-csúcs
Szlovákia okosan döntött bérlakásügyben!

Szlovákia adott helyt az EU-csúcsnak.

Fontos európai politikai esemény volt, mivel a V4 tömörülés összességében súlyában megnövekedett.
 
Lényeges volt, mert az európai menekültpolitika finoman áttérni látszik a magyar miniszterelnök által kiemelten szorgalmazott kérdések főbb témáira, azoknak több szerepet szánva!
Ennél többet a mérsékelt demokrata politika nem vár ettől az európai politikai találkozástól. 
Túlzások nélkül kell és szabad fogalmazni mind a menekültpolitikáról, mind a kvóta ügyéről.
 
Európában a migránsok száma ma nem Szíria, hanem Afrika felől dinamikusan emelkedik napjainkban.
Németország legutolsó választási eredményei már ezt jelzik. 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: