HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Átalakuló politikai térben: A mérsékelt demokrata politika józan ésszel, magyar szívvel, európai gondolkodással ad politikai megoldást!

Egymást érik a választók számára jelentősnek tűnő hírek, bejelentések.

Ezek közül az átalakuló politikai tér sajátja, ha az aktuális amerikai nagykövet távozik Magyarországról.

 

 

Tudatos választók számára, új kortárs politikai megoldást jelent a mérsékelt demokrata politika.

Új politikai vita kultúra, jó politikai megoldás a tudatosan szavazók számára.

 

 

Hogyan váltjuk a frankot, az eurót? Családok tízezreinek, emberek millióinak sorskérdése Magyarországon.

Hogyan váltjuk a frankot, az eurót?
Családok tízezreinek, emberek millióinak sorskérdése Magyarországon.

 

Megfeledkezni arról, hogy a politika a politikai termékek piaca, Magyarországon zsibvására, melyek mögött műhelyek és emberek állnak, valódi badarság.

Eltérő pénzerővel és eltérő harsogással, sajnálatosan egyre több kialakult morális gátat átszakítva 1989 óta.

 

Azok számára lehet fontos a mérsékelt demokrata politika, akik kerülik a “csak párt politizálást” , akik a pártok hangoskodása mögött a saját életük nehezedésére, az életminőség jobbítására, ezek okaira és megoldására figyelmet szánnak.

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata a vállalkozások aránytalan bírságolásáraés adóamnesztiára ösztönzi a jogalkotókat.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata régóta dolgozik a politikai vita kultúra átalakulásán.

 

 

Kortárs politika a józan ész politikai útján. Vezető mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán az új politika iránti érdeklődést már tapasztalja.

 

Egyre többen érdeklődnek, szimpatizálnak, jelentkeznek a mérsékelt demokrata politika kortárs megoldásaihoz konkrét témák mentén.

 

 

Mérsékelt demokrata alapelv: Józan ésszel, magyar szívvel, európai gondolkodással!

 

Elsőrendűen szívből magyar és valóságközpontú politika, a mérsékelt szabadelvűség és emberközpontú politizálás eszközeivel kiegészülve!

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: