HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Népszavazás után az európai valóság előtt! Burka betiltása Magyarországon is időszerű!

Magyarországon megtörtént egy népszavazás.   Népszavazás után van a magyar lakosság, de az európai valóság előtt!
Aránytalan kampány és aránytalan mértékben felhasznált kampánypénz a vélemények között, igazi árnyat vet a népszavazás egészére.
CAMERA
Költségei és társadalmi kárai – mérsékelt demokrata szemmel – sokkal nagyobbak, mint a vélt politikai nyeresége.  Volt tehát egy véleménynyilvánítás Magyarországon, több millió magyar ember részéről, félinformációk alapján.
Mérsékelt demokrata politika nézőpontjából értékelve: A népszavazás túlzott kampánya káros volt, de a népszavazás után végre az európai valósághoz kell igazítani a politikát.
cropped-recruitment-and-reject-person-for-work-1002215101.jpg
Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata alábbiakban összegezte az álláspontot: ” Magyarország kiteszi magát a migráció legkárosabb hatásainak, ha nem készül fel az integráció szakmai és anyagi feladataiból.
Ugyanakkor több európai állammal együtt gondolkodva a burka betiltása Magyarországon sürgős feladat a jogalkotásban.
Burka a kultúrák ütközésének egyik szimbóluma. Forrás: Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0

Burka a kultúrák ütközésének egyik szimbóluma.

 

Szélsőséges magatartások és tisztességes menekültek között ideje megfelelő különbséget tenni.” 
Mérsékelt demokrata politika hasznosnak tartja egy önálló bevándorlási és integrációs minisztérium felállításának megfontolását a kormány részéről.
Magyarország eddigi, más fejlettebb európai tagállamoktól elkülönülő menekültügyi politikája kevésbé használ Magyarországnak.
Politikai retorikában sok a vadkacsa....

Politikai retorikában sok a vadkacsa….

Vannak jó példák, melyek lényegénél ragadják meg a sikeres integráció és annak akadályai cezúráját.
Ausztriában Sebastian Kurz  lendületes politikával, a szélsőséges vallási gondolkodás hétköznapi szimbólumát a burkát tiltaná be.
Sebastian Kurz Fotó:osce.usmission.gov

Sebastian Kurz
Fotó:osce.usmission.gov

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy az integráció tömegével sikeres lehet,ahogy Németország, Hollandia példát ad, de a szélsőséges szimbólum a burka betiltása időszerű Magyarországon is!
Forrás: Magyar Közéleti Szemle
Fotó:  Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0
Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: