HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Népszabadság margójára – színes sajtó és politikai nagyvonalúság többet ér, a mérsékelt demokrata álláspont szerint!

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból értékelve, a Népszabadság sorsa a politikai múlt média harcainak egyik ízléstelen végterméke…………

 

Történtek minden szavazói, választói kétségtől nem mentesek, így valószínűleg politikai kára több lesz, mint politikai haszna.

Népszabadság rokonszenvezői nagy tömegben alakulnak ki.

 

 

A Népszabadságnál történtek a munkavállaló újságírók emberi méltóságától, a baloldali olvasók emberi méltóságáig nagy kérdőjelet hagyott maga után.

 

Foto:hu.wikipedia.org

 

Egy percig nem gondolhatja egyetlen politikus sem, hogy a felkészült oknyomozó újságírók nem találnak helyet és teret a már megkezdett témáiknak..!?

 

Mérsékelt demokrata politizálás a hatalmi politikai nagyvonalúság szükségét, a színes sajtó és színes vélemények fontosságát vallja!

 

 

Sem az ország nyugalmához, sem a politikai feszültségek csökkentéséhez nem járul hozzá mindaz, ami a magyar sajtóval, magyar sajtóban zajlik.

 

Egyre erősebb sajtó öncenzúra torzítja a hatalmi politika tükörképét, ezzel magát a hatalmi politikát.

 

Mérsékelt demokrata felfogásban, akár az átmeneti megmentése sem lett volna elképzelhetetlen az egyébként másként gondolkodó lapnak.

 

Foto:hu.wikipedia.org

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: