HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Népszavazás zaja elnyomta az idősek napját – Mérsékelt demokrata politika nyugdíjasokra szóló programja

 

Magyarországon a több oldalról megítélhető magyar népszavazás kommunikációs csörtéje, hangzavarral és túlzott kampánnyal nyomta el, az idősek ünneplésére hivatott ENSZ által meghatározott Idősek Világnapja hangjait.

 

1991 óta október 01. az Idősek Világnapja, melyről kevesebbet beszélnek 2016-ban Magyarországon, mint amekkora a tényleges jelentősége és üzenete.

 

Európán belül az egyes tagállamok korfája sok hasonlóságot mutat. 2014 forduló volt, mivel a magyar népesség cca. 9,8 millióra csökkent.

 

A népesedési hullámok hatására, Magyarországon a nyugdíjrendszer és ahhoz való politikai viszonyulás minden párt és minden politika számára fontos elem. Ratkó Anna egykori miniszter nevével felcímkézett a népesedési nagy hullám.

 

Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán összefoglalásában, egyértelmű a mérsékelt demokrata politika értékrendje: a nyugdíjasok helyzetével határozottan kell foglalkozni.

 

Mérsékelt demokrata politika, a fiatalok számára vonzóvá tett jogi és vállalkozási környezet kialakítása mellett, folyamatos és markáns kiegyenlítést végezne el döntéshozói helyzetben a magyar nyugdíjasok számára.

 

 

A fánk sem könnyen elérhető sok nyugdíjasnak.

A fánk sem könnyen elérhető sok nyugdíjasnak.

 

 

Erre kész nyugdíjprogrammal rendelkezik a mérsékelt demokrata politika. (TÁMASZ program)

 

Mérsékelt demokrata politika, a generációk igényeinek jó összefésülését olyan megújító erőnek tartja, melyben az idősek számára is méltányosabb Magyarország jön létre.

 

Nem nézhet őszintén a választók szemébe az a politika, ahol értelmetlen kihűléses halál, turkáló és nélkülöző  nyugdíjasok mindennapi kép, a jelen elfogadott  költségvetési főösszegek mellet.

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: