HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Lezárul az ESPY projekt

Lezárul az ESPY projekt, melynek célja új módszer kidolgozása a korai iskola-elhagyás és pályakezdő munkanélküliség minimalizálására hátrányos helyzetű régiókban, szociálisan és tanulmányilag hátrányos helyzetben lévő 15-24 év közötti fiatalok körében.

 

3sz_logo_VEKTOR_feh_hat_cdr.png

A Malagai Egyetem angolnyelvű szociálpolitikai tanulmánya elérhető a Szociális Szakmai Szövetség 3sz.hu honlapjáról vagy az espyproject.eu honlapról.

 

A Malagai Önkormányzat vezetésével egy nemzetközi konzorcium pályázott az Európai Unió Progress 2012 programjának keretén belül Experimentation on Social Policy for Youth (ESPY) címmel.

A konzorcium tagjai Málaga County Council (Malaga Megyei Önkormányzat, Spanyolország), mint főpályázó, valamint a Tipperary County Council (Tipperary Megyei Önkormányzat, Írország), Universidad de Málaga (Malagai Egyetem, Spanyolország),

Regional Development Fund of East Macedonia and Thrace (Macedónia és Trákia Regionális Fejlesztési Alapja, Görögország), Szociális Szakmai Szövetség – 3Sz (Magyarország), Provincia Regionale di Siracusa (Siracusa Regionális Ügynökség, Olaszország) és Agencia de Desenvolvimento Regional do Alentejo, S.A. (Alentejo Regionális Tartomány Fejlesztési Ügynöksége, Portugália).
A részt vevő partnerek olyan régiókat képviseltek, ahol ezek a problémák kimagaslók európai mércével mérve is.

Kiadó: Szociális Szakmai Szövetség (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: