HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Tanulságok és párhuzamok 1956 – Mérsékelt demokrata politika Magyarországnak fontos!

Mérsékelt demokrata politika kiáll a történelmi pillanat jogos követelései és szellemisége mellett.

Magyar emberek adtak példát, a jelenleginél elnyomottabb politikai körülmények között.

 

Magyarországon fiatalok, egyetemisták felemelték szavukat a politikai diktatúra és önkény által diktált feltételekkel szemben.

Olyan külső hatalommal szemben is kiállva véleményükkel, mely ma ismét feszegeti a kialakult világpolitikai egyensúlyt.

 

Magyar emberek életét teszi minősíthetetlenné a korrupció.

Magyar emberek életét teszi élhetővé a mérsékelt demokrata politika.

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy meg kell előzni a túl sok párhuzamot 1956-2006-2016 között!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata megfogalmazásában: ” Van politikai teendő az emberarcú politikáért, ha a sajtó nem színes és függetlenül szabad!

Ha a sajtó és civilek számára nincs tisztességes és bürokratikus terhek nélküli állami forrás, szemlélettől és meggyőződéstől függetlenül.

 

 

Ha a magyar emberek milliós tömegben menekülnek a Magyarország hatalmi politikája által teremtett rossz jogi-vállalkozási-versenyképességi feltételek elől külföldre. Értékelhető eseti makrogazdasági lépések az érem egyik oldala csupán – ezt a magyar vidéknek, magyar vállalkozásoknak érezni kell.

 

 

A politika olyan, mint konyhai kés, jóra és gonoszságra egyformán használható! Mérsékelt demokrata csak a jó politika mellett áll ki.”

 

 

Az 1956-ban történtek történelmi megemlékezése, lehetőséget teremt minden tudatos magyar választónak, hogy családjában és barátaival meghozott napi döntéseivel átformálja a kortárs politikai folyamatokat – elkerülve az egyetemisták követeléseinek újra jogos megismétlődését.

 

Magyarországon fiatalok, diákok követeléseiben sok a párhuzam az akkori fiatalok követeléseivel.

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: