HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A jövőt ma kell elkezdeni – Konstruktív kortárs politika a mérsékelt demokrata politika!

Politikai kultúra változása lételeme a kortárs magyar politika megújulásának.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, a jövőnek tett lépésnek tartja és támogatandónak ítéli a repülőipar magyarországi új pontját.

 

Repülőipar és mérnökbázis összekapcsolódása Budapesten olyan irány, amelyet a mérsékelt demokrata politika igen lényegesnek tart és támogat.

 

Környező országokkal a verseny a jövőért nagy!

Környező országokkal a verseny a jövőért nagy!Szlovákia élen jár a versenyben.

 

Hasonlóan az olcsó és összkomfortos lakások építése nagy tömegben, nem pusztán a ma, hanem a holnap érzékeny és fontos politikai témája.

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy minden kormányzati ciklustól el kell fogadni a sikeres tapasztalatokat.

 

A 70-es, 80-as évek sikere, utólag igazoltan – a lakótelepek megépítése volt. (Békásmegyer, Kispest, Újpest, Gazdagrét stb.)  Panelépítés nem a szocializmus terméke volt, már rendelkezett előzményekkel.

 

Európában a panelek rekonstrukciója, de új panelépítési programok léteznek. (Németország, Lengyelország, Franciaország stb.)

 

Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán megfogalmazásában:

A panel és lakótelep megfelelő zöld terekkel és szolgáltatásokkal Magyarországon már bizonyított.

A szakmai tudás és az új tervezési és technikai ráncfelvarrások után a panelépítés reális megoldás. A házgyárak szétverése politikai hiba volt.

Jelenlegi lakáspiaci helyzet drasztikus áremelkedése, nem kedvező a magyar lakosság fizetőképességéhez mérten a lakásépítésnél.”

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: