HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politika Magyarország élhetőbbé tételét tartja a fiatalok itthon maradása ösztönzőjének!

Naponta foglalkoznak Magyarországon a politikai szereplők, a fiatalok kivándorlása súlyos munkaerő és társadalmi gondjával.

Legutóbb a járulékok csökkentése került elő, melyet egy jelentős részfeltételnek tart a mérsékelt demokrata politika.

 

 

Adócsomagban bejelentett járulékcsökkentés olyan irány, amely a vállalkozások és munkavállalók viszonyán javíthat.  Minden olyan javaslat, előterjesztés támogatandó a mérsékelt demokrata politika álláspontja szerint, amely a magyar fiatalok megélhetését javítja.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy Magyarország túlburjánzó jogszabályi környezetét és túlnőtt bürokratikus környezetét drasztikusan kell a magyar emberek élhetősége javítása miatt átalakítani!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben megtett javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

 

Valaha volt legvidámabb barakk, mára az itt született vidéki városi, kistelepülési, fővárosi kertvárosi és kerületi  fiatalokat megalázó és perspektíva nélküli helyzetben hagyja.

 

Ők elvándorolnak, mert megélni szeretnének, többségük párjával indul útnak.

 

Ehhez különösen erős hatással bír Magyarországon, a rossz civil törvény és a magyar társadalmi részvétel leépülése, társadalmi szervezetek tömeges törlése, megszűnése.

Miért nem elég a költségvetési pénzekkel nem rendelkező, egyszerű civilek szervezeteitől egy kézzel, vagy géppel írt rövid nyilatkozat?  Erre nincs a választók számára, a magyar fiatalok számára érdemi válasz!

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket - kortárs módon.

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – kortárs módon.

 

Hasonlóan életszerűtlenül nagy mértékben bürokratikus terhekkel jár a magyar kisvállalkozások élete, ez taszítja külföldre a fiatalokat és lehetetleníti a magyar vállalkozás szándéka szerinti tevékenységét idehaza!

 

Mérsékelt demokrata politika azokat a változásokat támogatja, amelyek Magyarországot a magyar emberek, magyar idősek és magyar fiatalok számára élhetőbbé teszi!

 

Mérsékelt demokrata politika megfogalmazott 150 olyan szakpolitikai változtatást és célt, melyekkel Magyarország a jelenlegi makrogazdasági elképzelések folytonossága mellett egy vidám és élhető országgá válhat!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: