HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar politikus nem vehet részt a kisvállalkozások bukásaiban, jogi csapdáiban, a független civilek eltűnésében!

Magyarországon a kisvállalkozók, kisvállalatok, másként a nanovállalkozások és mikrovállalkozások a magyar lakosság számára közvetlenül érezhető problémákkal küzdenek.

 

Mérsékelt demokrata politika egyetért a hatóságok és vállalkozások azon észrevételeivel, amely az egyszerűsítést fontosnak tartja.

 

 

Fiatalok, szakemberek pici vállalkozásai adják az élhetőbb Magyarországot! Ma sokan más külföldön vállalkoznak.

Fiatalok, szakemberek pici vállalkozásai adják az élhetőbb Magyarországot!         Ma sokan más országokban, külföldön vállalkoznak.

 

Versenyképesség gyengeségei, politikai beavatkozások a piacokba nem növelik a vidéki, falusi, vagy fővárosi vállalkozások piacait!

 

 

Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán álláspontja:” Magyarország nem lesz sikeres, ha a hazai állampolgárok nanovállalkozásai, mikrovállalkozásai terhei nem csökkennek, az árbevételükben hasonló vállalkozási formák nem egyszerűen a KATA szerint dolgozhatnak.

 

A KIVA szakmai értelme csak a KATA bevételi limit feletti társasvállalkozásoknál értelmezhető.

 

A társasvállalkozások kis árbevételnél a KATA szabályai és terhei mellett kellene, hogy dolgozzanak.

 

Éppen ezért támogatandó az ezen cégek piacra való visszavezetését elősegítő kormány előterjesztések, a vállalkozások különbségeit finomító és egyszerűsítő parlamenti döntések.

Ezekkel együtt a fokozott járulékcsökkentés Magyarország sikerének egyik záloga. ”

 

 

Hogyan váltjuk a frankot, az eurót? Családok tízezreinek, emberek millióinak sorskérdése Magyarországon.

Hogyan váltjuk a frankot, az eurót?
Családok tízezreinek, emberek millióinak sorskérdése Magyarországon.

 

 

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslatok, a parlamenti rendszerben már részben eljutottak a parlamenti bizottságokhoz, vezető hatalmi politikához 2010-2013 között.

 

Alkalmazásuk és jogszabályba emelésük mellett a méltánytalan kényszertörlés és végrehajtások helyett, a lassan bővülő és fejlődő kis társasvállalkozások köre nőne.     Németország egyik gazdasági titka ez.

 

 

Mérsékelt demokrata politika a választókkal, a néppel szembeni politikai elkötelezettségének megfelelően, fontos intézkedéseket vár a magyar vállalkozók, magyar vállalkozások erősítéséhez, a bajba jutott vállalkozások piacra visszavezetéséhez.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: