HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Diploma és oktatás magyarság ügye! Nyelvvizsga a mérsékelt demokrata politika szerint ne lehessen feltétel a diploma átvételéhez!

Számos makrogazdasági lépés igazolódik vissza ma Magyarországon a kormányzati intézkedésekből.

Késik azonban a társadalom számára érezhető, humán irányú kormányzati és jogalkotási hibák kijavítása.

 

Fiatalok már a tanulmányok közben, megjelölik a külföldi tartózkodást.

Mérsékelt demokrata politika az oktatás és diploma megszerezhetősége kérdését a magyarság fontos ügyének tartja.

Már indulása pillanatában megtört karrierek egy nyelvvizsga miatt – nem teszik vonzóvá Magyarországot a fiatalok szemében.

 

 

Miért is indulnak el a fiatalok tömegesen az idegenbe?  Politikai pártok eltérő válaszokat próbálnak adni, holott a kérdésre a válaszok pontosan beszerezhetőek.

Egyik eleme a kivándorlásnak a követelésekben aránytalanság, a bürokratikus ország nyomása, amely kiábrándítja az új generációkat.

 

Hová engedjük tanulni tizenévesen gyermekeinket? Mivé akarják ma formálni Őket?

Hová engedjük tanulni tizenévesen gyermekeinket? Mivé akarják ma formálni Őket?

 

 

Mérsékelt demokrata politikusok pontosan tudják, akár Orbán Viktor, akár Kövér László, akár más kormányzati politikus a diplomáját egyszerűbben, könnyebben és diákélet mellett szerezhette meg.

Miért nem élhetik meg diákságukat a magyar fiatalok?

Különösen téves az a jogalkotási helyzet, amikor a szakmai ismeretekben sikeresen tanulmányokat folytatott közgazdász, mérnök, gyógyszerész egy nyelvvizsga hiánya miatt nem léphet a munkaerőpiacra?!

 

Felsőoktatás és nyelvtudás megszerzése a mai oktatás állapotában, az átképzett nyelvtanárokkal az általános iskolákban – mérsékelt demokrata értékelésben – nem összekapcsolható.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a nyelvvizsga elvárását törölni kell a diploma átvétele feltételeiből, hogy a szakmai tanulmányaikat befejező egyetemisták sikernek élhessék meg a pályakezdést, a piacra lépést!

Tömeges diplomamentés az eredeti szabályok kudarcának enyhítése!

 

 

 

Korszerű nyelvtudást az általános iskolákban és középiskolákban az államnak kell megteremtenie – különórák és külön terhek nélkül.

 

Ehhez a költségvetésből több forrás, képzésekben több nyelvtanár kiképzése, az általános iskolákban kreatívabb pedagógusi szakmai tér szükséges a mérsékelt demokrata szakpolitikai nézőpont szerint.

Mérsékelt demokrata politika nem támogatja, nem tartja időszerűnek a nyelvvizsga, mint felvételi kötelező elem bevezetését.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: