HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Politika a világban ma, változások ismeretlen eredőkkel!

Amerika választott – Mérsékelt demokrata politika a választás szabadságát tiszteli!

Minden választási felméréssel, előrejelzéssel szemben 2016 november 08-án váratlan választási eredmény született az USA-ban.

 

Ennek oka még lehet kutatások témája………………….Európa és vele Magyarország új időszakra ébredt a választás utáni reggelen.

Mérsékelt demokrata politika a választás szabadságát tiszteli, a választás tisztaságát Magyarországon is fontos ügynek tartja.

 

Az USA választásán a politikai vélemények nyilvánossága, a sajtó sokoldalú beszámolója minden ország számára minta.

 

Mérsékelt demokrata politika az országának állampolgárainak életminőség javulását saját politikai ügyének is tekinti, ezért nagy figyelemmel követi az új amerikai politikai döntéseket.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

 

Magyarországon megtapasztalt  leépüléses folyamatok (emberi jogok, korrupció mértéke stb.) miatt mérsékelt demokrata álláspontból, az USA vezetésétől több figyelmet vár az emberi jogok gyakorlása, a piaci verseny szabadsága és tisztasága területein.

 

Autentikus politikai közép számára lényeges, hogy minél több amerikai cég térjen vissza Magyarország kicsiny piacára, hozzon létre új , minőségi munkahelyeket.(diplomás fiatalok, közigazgatásból kilépő diplomás dolgozók számára stb.)

 

USA erős demokrácia, a republikánusok között sok tisztességes, a fenti ügyekre érzékeny politikus található.

 

 

Republikánus szenátori kritikák a 2010 utáni Magyarországgal szemben, már évek óta erős hangnemben vetettek fel jogos problémákat!

 

Mérsékelt demokrata politika egy konstruktív és hatalom kritikus politika a Magyarországon létrejött hibák kijavításán dolgozó politika.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 812 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 812 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: