HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Támogatandó minden a vállalkozások életét, civilek életét könnyítő jogszabály – Mérsékelt demokrata álláspont

Magyarországon kivándorlás, gazdasági és szociális exodus figyelhető meg.

A devizahitelesek sorsa máig megoldatlan, családok kerülnek ezresével az utcára, hajléktalanként sorsuk kilátástalan.

 

Ez a életkörülmény a dolgozni, alkotni képes népességet 18-55 év közöttieket igen nagy tömegben viszi külföldre.

 

 

Ennek okai között a kiszámíthatatlan piaci viszonyok, jogi-gazdasági környezet, irreális terhek a lehetséges piaci bevételekhez képest, tehát a vállalkozási túlterhelt jogi-számviteli környezet az elsők között van.

Méltatlan cégtörlések a piaci viszonyokra ható állami beavatkozások, vagy teljesíthetetlen jogszabályi előírások  csökkentik a ténylegesen alkotni képes emberek vállalkozási kedvét.

 

 

Mérsékelt demokrata politika támogatandónak tartja a kisiparosok, mikrovállalkozások tevékenységét könnyítő, egyszerűsítő jogszabályokat!

 

2017 a kisvállalkozások, középvállalkozások fekete éve lehet a jelenlegi jogszabályokkal, ha azok nem módosulnak időben – fogalmazza meg rendszeresen Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a valóságos helyzetet.

 

Konstruktív politika támogatja a bürokráciát és terheket csökkentő politikai döntéseket!

Konstruktív politika támogatja a bürokráciát és terheket csökkentő politikai döntéseket!

 

Elmúlt 10 évben a bizonytalan fiatalok, élni és dolgozni akaró emberek a kormányoktól valódi (nem csak formális) segítséget, támogatást alig kaptak.

Magyarországon ma a szakmai területeket, a versennyel elérhető piacot a hatalom és bürokrácia súlyosan torzítja.

Ez a piacok csökkenését jelentette sok vállalkozásnak.

 

 

Elvándorlás Magyarországról a népesedéssel és a magyar emberek életével összefüggő probléma.

Autentikus politikai közép, a mérsékelt demokrata politika a családi vállalkozások, kisvállalkozások, mikrovállalkozások bürokratikus tehermentesítését tartja nagyon fontosnak.

 

A mérsékelt demokrata politika a politikai korrektséget a Magyarországon megszületett emberekkel tartja fontosnak, nem egy bármilyen párt szavazóival. (Gemeinswohl)

 

A civilek tevékenységének bürokrácia lecsökkentése szintén olyan irány, melyet a mérsékelt demokrata politika kívánatosnak tart!

 

Vállalkozásokkal kapcsolatos szakpolitikai célja az autentikus politikai középnek, a mérsékelten liberális vállalkozásokat segítő politika újra meghonosítása a túlzottan bürokratikus, túlzottan állami befolyásolású gazdasági és vállalkozási politikai döntések helyett.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: