HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Cégtemető lesz Magyarország, vagy új politikát követve a KKV igazi partnere?

A politika és a KKV-k viszonya minden országban jelentős kérdés.  Magyarországon ez sokkal több, a magyarság iránti valódi politikai viszony kérdése!

 

Hagyni kell dolgozni és szolgáltatni, termelni a magyar mikrovállalkozásokat, nanovállalkozásokat!  Ez a mérsékelt demokrata politika lényeges elve!

Magyarország vállalkozói ötletgazdagsága nem tud európai piacon teret nyerni, mert a mikrovállalkozások ellentétes jogi hatásoktól bizonytalanná válnak.

 

Ne ez legyen a vállalkozások számára 2017-ben!

Ne ez legyen a vállalkozások számára 2017-ben!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a 2017-es év KKV szektorra fennálló hatásait meghatározónak tartja.

Bérmegállapodás – Adócsomag – Cégjogi csomag és feltőkésítési kényszer együtt jelenti a 2017 év hatásait egy kisvárosi, falusi, vagy lakótelepi vállalkozásra!

Az elmúlt évben, többek között mérsékelt demokrata aggodalmak miatt is, a parlament elodázta a rossz jogszabályok feltőkésítési követelését, szankcióit!  Ez jó döntés volt a parlamentben.

 

Mérsékelt demokrata politika éppen Magyarország 2017-es sikere, a KKV nyugodtabb jogi és gazdasági feltételei érdekében a kis cégek feltőkésítés előírásainak eltörlését, vagy 5 évre elhalasztását javasolja a jogalkotóknak és a kormánynak.

 

Időben és előre fogalmazza meg Országbíró Zoltán a magyarság és KKV közös érdekeit!

Időben és előre fogalmazza meg Országbíró Zoltán a magyarság és KKV közös érdekeit!

 

Mérsékelt demokrata politika a legfontosabb célnak a KKV versenyképesség javítását, a dolgozók bérnövekedését látja.

 

Ennek eléréséhez, a feltőkésítés akadály, siker helyett ismét cégtemetővé változtathatja Magyarországot. Erre 2010 óta több évben negatív rekordok mutatnak rá!

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: