HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A Másállapotot a szülészetben!

Arra hívta az érintetteket és támogatókat, hogy osszák meg történeteiket, tapasztalataikat: törjük meg együtt a csendet, amely a szülészeti erőszakot ma láthatatlanná teszi.

 

November végén az összegyűjtött történeteket önkéntes nők viszik el a mozgalom jelképével, a rózsákkal együtt Budapest szülészeteire.

 

Részletek a Másállapotot a szülészetben! facebook oldalán találhatóak: https://www.facebook.com/events/700888766756690/

 

Törjük meg a csendet!
November 25-e a Rózsák Forradalmának napja, amely a szülészeti erőszakra hívja fel a figyelmet, jelképe a rózsa.

 

A Másállapotot a szülészetben! Mozgalom arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a magyar szülészeti ellátás ebben a formában senkinek sem jó.

 

Sokszor káros a nők, a gyermekek, a családok testi-lelki egészségére.

 

A szakemberekre nézve méltánytalan, és nem engedi, hogy tudásuk legjavát nyújtsák számunkra. Mindannyiunkat, az egész társadalmat érinti.

 

A szakemberekre nézve méltánytalan, és nem engedi, hogy tudásuk legjavát nyújtsák számunkra. Azért gyűlünk össze, hogy elmondjuk: a szülés, születés mindannyiunk ügye, és kifejezzük az egymást iránti tiszteletünket és megbecsülésünket.

Lesz lehetőségetek üzenetet hagyni, beszélgetni, a Mozgalmat megismerni.

Együtt leszünk mi anyák, nők, férfiak, civilek, szakemberek, akik szeretnék, hogy a magyar szülészeti rendszerben végre valódi változások induljanak meg.

masallapotot@gmail.com
06-20-237-2559

Részletek: (https://goo.gl/HnyYDV)

Kiadó: Emma Egyesület (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: