HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Minden évben itt a szmog, a politika mit piszmog? Emberek élete, egészsége fontos ügy a mérsékelt demokrata politikának!

Sajnálatosan állapítható meg, hogy Magyarországon nincs 300.000-500.000 lakosú ú.n. erős kereskedő város, viszont ennél kisebb vidéki városokban és Budapesten van minden évben erős szmog.

 

Egészségi károsodások azonnal nem jelentkeznek, de halálozási és más statisztikáinkban feltételezhetően jelen van az ismétlődő szmog hatásai.

Pécs, Miskolc, Nyíregyháza, Budapest városaival a felsorolás nem ér véget……………………….

 

 

Szmog több, mint környezeti állapot!

Szmog több, mint környezeti állapot!

 

Mérsékelt demokrata politika a zsúfolt belvárosok felszabadításának, az emberek számára zöld és társasági városrészek kialakításának elkötelezettje, minden más politikai erő hasonló törekvéseit támogatja.

Egészséges levegőhöz való hozzáférés megteremtése, a mindenkori kormányzó pártok kötelessége.

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a Budapestre és vidékre vonatkozó elképzeléseiben, a tágabb értelmezett sétáló-kerékpáros belváros koncepciói mellett áll ki.

A dugódíj egy része annak az intézkedés sornak, amelyet a városokban meg kell tenni az emberek egészséges levegőhöz jutásához.

 

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy egy-egy kiragadott részdöntés sajtóban való kampányolása helyett, átfogó és komplex intézkedés tehet sikeressé bármely összetételű kormányt.

 

Az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok a szmogban tovább vannak életben – ez új jelzés a politikának – itt tenni szükséges!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: