HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politikai indítvány a családok ünnepeiért! A politika jót is hozhat a vidéki embereknek!

Mérsékelt demokrata politika a magyarság, a magyar családok iránt elkötelezett.

 

Értelmezésében a politika eszköz, hogy az emberek élete magasabb színvonalon történjen meg, a társadalom jobb, szabadabb közösségben folytathassa mindennapjait.

 

 

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

 

Vidéken Pécs környékén, Miskolc, Debrecen környékén, vagy Békéscsaba melletti városok, falvak magyar családjai ismerik, mit jelent, ha a fiatalok külföldön keresnek saját életet, saját munkát!

 

Budapesten a középvárosok, lakótelepek buszain, metróállomásain a fiatalok kis bőröndökkel igyekeznek a repülőkre.  Mindennapos tapasztalat, itthon reménykedő szülőkkel, testvérekkel.

 

Családi és ünnepi közigazgatási moratórium – családok nyugalmáért!

Régóta érlelt mérsékelt demokrata javaslatot fogalmazott meg Országbíró Zoltán, vezető mérsékelt demokrata a Facebook közösségi oldalán: ” Családoknak idő és pénz kell, hogy összeérjenek, lassan a világ minden pontjáról.

Fiatalok egy egyszerűbbé tett, nyugodt Magyarországra szívesen térnek vissza.

Mérsékelt demokrata politika sem a végrehajtóknak, sem hatóságoknak nem engedné meg, hogy minden év november 20.- február 20. között a magyar embereket folyamatban lévő ügyükben követeléssel , vagy új üggyel terhelje bármilyen módon.

(Törvénykezési szünet mintájára a határidők megszakadnának.)

 

 

Politikai döntés kérdése mindez, melyet a közigazgatás hatékonysága megőrzése mellett, jelentős pénzügyi hatások nélkül lehetne megvalósítani.

Mérsékelt demokrata politika egy “Nyugodt és Szabad Magyarországot!” tekint a jó politika megerősítése által elérhetőnek.

Ehhez a tudatos vidéki és fővárosi emberek, tudatos választók bizalmára, támogatására épít.

 

 

Ünnepekre időt és pénzt kell hagyni a családoknál, hogy megélhessék azt!

Ünnepekre időt és pénzt kell hagyni a családoknál, hogy megélhessék azt!

 

Ehhez a családok nyugalma, az ünnepek valódi megélésének biztosítása társadalmi érdek volna.

 

Az adósságokkal, követelésekkel állandóan terhelt családok gyermekei nem szívesen akarják megélni a szüleik életét!

 

Ma ott tart Magyarország, hogy jobb és baloldali politikusok gyerekei, jobb és baloldali szülők gyerekei hagyják el Magyarországot!          

Ma itt tart a jobb és bal politikai megosztottsága, politikai világa – ezt tudja nyújtani.

 

Ide az új, humánus mérsékelt demokrata politika kell!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: