HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Nyugdíjasok élete és a magyar politika! Mérsékelt demokrata politika a nyugdíjasok mellett áll ki!

Tele a közmédia sok adófizetői forintból kifizetett csatornája a nyugdíjasok ügyével.

 

 

Számos politikai véleményről azonban nem tudósítanak ma Magyarországon, érdemi politikai vita ezekkel az érvekkel nem került eddig műsorba a köztévében.

 

Tudatos nyugdíjas, tudatos szavazó meghallja a köztévé “csendjét”, mert tudja a mérsékelt demokrata politika ma, éppen róla is szól!

 

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

Politika és a nyugdíjasok valódi élete!

 

 

Önmagában ez megérne egy politikai vita kibontását, a mérsékelt demokrata politika a nyugdíjasok életére figyelemmel van.

Vitathatatlan mérsékelt demokrata gondolkodás számára, hogy az egyszeri ajándék gondolata támogatandó!

 

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy ajándékot érdemel ma minden nyugdíjas, mert ők ma oszlopai az omladozó középosztály családjainak.

 

Nyugdíjasok számára a kis mértékű emelés vitája a magyar politika sodrában megalázóak.

Politikusok bejelentései nem érintik meg a nyugdíjasok életét.

Magyarországon ma a családok bírságolásai, váratlan kiadásai érdemben a nyugdíjemelés szerény mértékének százszorosa, néha ezerszerese többlet kiadásokat, váratlan kiadásokat teremt. Hol a nyugdíjas életén keresztül, hol unokája életén keresztül………

 

Ezért a mérsékelt demokrata politika teljes jogszabályi deregulációt (emberivé alakítást jelen értelmezésben) halaszthatatlannak tartja, erre a hatalmi politikát többször ösztönözte, kérte.

 

 

Vidéki családokban a nyugdíjasok még mindig háttér és tartóoszlop.

Vidéki családokban a nyugdíjasok még mindig háttér és tartóoszlop.

 

 

Érdemes a nyugdíjasok között az elszegényedés, egészségromlás az időben meg nem kapott kezelések (ki nem váltott gyógyszerek, táplálkozás hiányosságai stb.) ügyeit és nagy számát minden politikusnak megvizsgálni.

 

Mérsékelt demokrata politika úgy látja, ha családok számára a mérsékelt demokrata “Nyugodt és szabad Magyarország” elérhető, akkor a nyugdíjasok terhei csökkennek, életük ott lehet jobb.

 

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: